|

Rekrykoulutus

Haluatko työllistyä nopeasti? Tarjoamme pintakäsittelyalan rekrykoulutuksia yritysten ja TE-keskusten kanssa yhteistyössä.

Tyypillisesti tarjoamamme pintakäsittelyalan rekrykoulutus sisältää jakson oppilaitoksessa, jossa opiskellaan juuri niitä asioita joita työpaikalla tarvitset. Tämän jälkeen voit siirtyä suoraan työnantajan palvelukseen tai koulutuksesta riippuen koulutus voi myös jatkua ennen työllistymistä työpaikalla.

Tarjolla olevat rekrykoulutukset:

Yllin Talli, Vaasa

Hae koulutukseen tästä linkistä

Ota seuraava askel urallasi ja hae Yllin Tallille pintakäsittelyn oppisopimuskoulutukseen.

Yrjö Halmesmäki Oy:n tytäryhtiö Yllin Talli Oy on pintakäsittelyn ammattilainen, joka toimii Vaskiluodossa moderneissa tiloissa, jotka ovat suunniteltu juuri tähän työhön. Kaikessa tekemisessä meillä huomioidaan turvallisuus ja laatu.

Toimintatavat ovat kehittyneet yli 40 vuoden aikana huippuunsa ja meidän tekemä työ kestää vaativimmatkin rasitusolosuhteet merivedestä kylmiin pakkasiin. Meiltä asiakkaat saavat monipuoliset ratkaisut lähdöstä maaliin.

Oletko kiinnostunut pintakäsittelyalasta, jonka ammattilaisista on jatkuva tarve teollisuudessa? Oletko motivoitunut yhdistämään työnteon ja opiskelun?

Yllin Talli Vaasassa hakee kymmentä motivoitunutta henkilöä tuotannon pintakäsittelyn työtehtäviin oppisopimuskoulutuksella. Työssäoppiminen tapahtuu Yllin Tallin moderneissa tiloissa tuotannon erilaisissa pintakäsittelyn tehtävissä, kuten suihkupuhdistus tai muut pohjustetyöt, tuotteiden ruiskumaalaus ja pintakäsittelyn laadun varmistus.

Koulutus toteutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa opiskelun huhtikuussa 2022 ja toinen ryhmä touko-kesäkuun vaihteessa 2022. Koulutus toteutetaan työssäoppimisena ja teoriakoulutuksena arviolta 6-12 kuukauden aikana. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa pintakäsittelyn ammattitutkinto ja työllistyä koulutuksen jälkeen Yllin Tallille vakituiseen työsuhteeseen. Oppisopimuskoulutuksen hyväksytysti suorittaneena omaat hyvät valmiudet työskennellä tuotannossamme koulutusta vastaavassa tehtävässä.

Olet hakemamme henkilö, jos olet motivoitunut kehittämään itseäsi ja halukas oppimaan uutta. Työ edellyttää hyvää fyysistä terveydentilaa, valmiutta vuorotyöhön sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tässä työssä menestyvät hyvin sekä miehet että naiset. Arvostamme erityisesti huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, kädentaitoja sekä myönteistä asennetta työntekoon. Eduksesi katsotaan aiempi koulutus teollisuuden alalta tai aiempi työkokemus tuotannon työtehtävistä, mutta näitä tärkeämpää on hyvä asenne ja halu oppia.

Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Yllin Tallin, ammattiopisto Tavastian Pintakillan sekä Adeccon kanssa. Tule kehittämään osaamistasi yhdessä muiden tulevien ammattilaisten kanssa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa www.adecco.fi 13.3.2022 mennessä ja liitä hakuun mukaan CV:si. Lisätietoja hakuprosessista antaa Nina Vesavuori Adecco Vaasasta, 050 383 0168, nina.vesavuori@adecco.fi, pintakäsittelyalan opinnoista Petri Pohjola ammattiopisto Tavastialta, 050 477 8495, petri.pohjola@kktavastia.fi tai Jari Välkkynen ammattiopisto Tavastialta, 050 439 1380, jari.valkkynen@kktavastia.fi ja työskentelystä Yllin Tallilla Tommi Mikkilä, 050 562 2218, tommi.mikkila@yllintalli.com.

Yllin Talli Oy:n toiminnan tavoitteena on palvella asiakkaita heidän vaatimustensa mukaisesti siten, että yhteistyö on jatkuvaa ja pitkäaikaista. Toiminnan edellytyksenä on osaava ja koulutettu henkilöstö, jossa kaikki vastaavat työn laadukkaasta toteuttamisesta ja lopputuloksesta.

Koulutuksen järjestäjänä toimii Tavastia Koulutus Oy/Ammattiopisto Tavastian Pintakilta

Lisätiedot Jari Välkkynen, 050 4391 380 tai jari.valkkynen@kktavastia.fi

Lisää aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *