| | | | |

Yrityskoulutukset

Koulutetun työvoiman saatavuus on haastavaa; rekrykoulutukset vastaavat yrityskohtaisiin vaatimuksiin nopeuttaen koulutetun henkilökunnan käyttöönottoa. Ammattiopisto Tavastian Pintakilta tarjoaa kattavasti ja joustavasti koulutuksia.

Alla esimerkki miten pintakäsittelyalan koulutukset voisivat toteutua:

OPPISOPIMUSKOULUTUSREKRYKOULUTUSKOHDENNETTU KOULUTUS
Työpaikan ja opiskelijan henkilökohtaistaminen ja auditointi  Työpaikan auditointi ja tarvekartoitus.Työpaikan auditointi ja tarvekartoitus.
Opiskelijan opintojen sitominen oppilaitoksessa toteutuviin lähipäiviin. Jos kyse on yrityskohtaisesta oppisopimusryhmästä, lähipäivien sopiminen yrityksen tiloissa toteutettaviin koulutuksiin.Yrityskohtaisten opetusmateriaalien modulointi. Ennen työntekijän palkkaamista tarvittavien taitojen opettaminen oppilaitoksen tiloissa. Tarjouslaskenta / neuvottelut Ely-keskuksen kanssaYrityskohtaisten oppimateriaalien modulointi. Tarvekartoitus opetettavista taidoista. Sovitaan toteutuksesta. Tarjouslaskenta
Orientaatio opintoihin ja lopullinen henkilökohtaistaminen, kerrotaan tavoite opiskelulle. Koulutuksen toteutus.Orientaatio opintoihin ja lopullinen henkilökohtaistaminen, kerrotaan tavoite opiskelulle. Koulutuksen toteutus.Orientaatio opintoihin ja lopullinen henkilökohtaistaminen, kerrotaan tavoite opiskelulle. Koulutuksen toteutus.

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Teemu Vepsäläinen
Koulutuspäällikkö,
teollisuusalat ja logistiikka
Gsm 050 5504 068
teemu.vepsalainen@kktavastia.fi

Lisää aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *